M0 Baleset / Motoros baleset miatt lezárták az M1-es autópálya / Befejeződött a közlekedési baleset szemléje.

A tűzoltók dolgoznak a sérültek kiszabadításán, áll a forgalom. A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére . Befejeződött a közlekedési baleset szemléje. A helyszínre tűzoltók és mentők is érkeztek. Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset.

A tűzoltók dolgoznak a sérültek kiszabadításán, áll a forgalom. Szakított Lakatos Márk és Kajdi Csaba â€
Szakított Lakatos Márk és Kajdi Csaba â€" Cyla gyászol from indirekt.hu
Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál. A helyszínre tűzoltók és mentők is érkeztek. A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére . A középső sávban haladó kamion . Ahogyan az sem, hogy mekkora lehet az anyagi kár a baleset miatt. Befejeződött a közlekedési baleset szemléje. Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset. A tűzoltók dolgoznak a sérültek kiszabadításán, áll a forgalom.

A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére .

A helyszínre tűzoltók és mentők is érkeztek. A tűzoltók dolgoznak a sérültek kiszabadításán, áll a forgalom. Ahogyan az sem, hogy mekkora lehet az anyagi kár a baleset miatt. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál. Befejeződött a közlekedési baleset szemléje. Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset. A rendőrök eddig egy sérültről számoltak be. A középső sávban haladó kamion . A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére .

Befejeződött a közlekedési baleset szemléje. A tűzoltók dolgoznak a sérültek kiszabadításán, áll a forgalom. Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset. Ahogyan az sem, hogy mekkora lehet az anyagi kár a baleset miatt. A helyszínre tűzoltók és mentők is érkeztek.

A középső sávban haladó kamion . Baleset az M0-áson, beállt a szembesáv is Dunaharaszti
Baleset az M0-áson, beállt a szembesáv is Dunaharaszti from alapjarat.hu
Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset. A tűzoltók dolgoznak a sérültek kiszabadításán, áll a forgalom. Befejeződött a közlekedési baleset szemléje. A középső sávban haladó kamion . Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál. A rendőrök eddig egy sérültről számoltak be. Ahogyan az sem, hogy mekkora lehet az anyagi kár a baleset miatt. A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére .

Ahogyan az sem, hogy mekkora lehet az anyagi kár a baleset miatt.

A rendőrök eddig egy sérültről számoltak be. A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére . Ahogyan az sem, hogy mekkora lehet az anyagi kár a baleset miatt. Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset. Befejeződött a közlekedési baleset szemléje. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál. A helyszínre tűzoltók és mentők is érkeztek. A középső sávban haladó kamion . A tűzoltók dolgoznak a sérültek kiszabadításán, áll a forgalom.

A rendőrök eddig egy sérültről számoltak be. Ahogyan az sem, hogy mekkora lehet az anyagi kár a baleset miatt. A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére . Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset. A helyszínre tűzoltók és mentők is érkeztek.

A középső sávban haladó kamion . MentÅ'helikopter érkezett a helyszínre
MentÅ'helikopter érkezett a helyszínre from vezess2.p3k.hu
Befejeződött a közlekedési baleset szemléje. Ahogyan az sem, hogy mekkora lehet az anyagi kár a baleset miatt. A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére . A középső sávban haladó kamion . Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset. A tűzoltók dolgoznak a sérültek kiszabadításán, áll a forgalom. A rendőrök eddig egy sérültről számoltak be. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál.

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál.

Ahogyan az sem, hogy mekkora lehet az anyagi kár a baleset miatt. A tűzoltók dolgoznak a sérültek kiszabadításán, áll a forgalom. A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére . A középső sávban haladó kamion . Befejeződött a közlekedési baleset szemléje. Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset. A helyszínre tűzoltók és mentők is érkeztek. A rendőrök eddig egy sérültről számoltak be. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál.

M0 Baleset / Motoros baleset miatt lezárták az M1-es autópálya / Befejeződött a közlekedési baleset szemléje.. Befejeződött a közlekedési baleset szemléje. A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére . Ahogyan az sem, hogy mekkora lehet az anyagi kár a baleset miatt. A helyszínre tűzoltók és mentők is érkeztek. A rendőrök eddig egy sérültről számoltak be.